Main Page Sitemap

Lootjes maken word


lootjes maken word

Selecteer het inhoudsbesturingselement en klik vervolgens op het tabblad Ontwikkelaars in de groep Besturingselementen op Eigenschappen.
Volg deze stappen om maken een formulier te maken in Word.
Methode 3 Handmatig maken in Word 2007 of hoger 1 Ga naar Pagina-indeling Marges om deze in te stellen.
lootjes Klik op, opslaan als.Klik vervolgens op SmartArt-afbeeldingen (Invoegen SmartArt) en kies een ander type diagram.Klik op het tabblad ontwikkelaars in de groep besturingselementen op Inhoudsbesturingselement voor afbeeldingen.Stap 6: voeg beveiliging word toe word aan een formulier Een formulier beveiligen betekent dat maken deze kan niet worden gewijzigd.Als je maken klaar bent kun je de kleur van de tekst verder naar wens aanpassen.Zie Stap 4: stel de eigenschappen voor de inhoudsbesturingselementen in of wijzig maken deze voor het instellen van specifieke eigenschappen voor het besturingselement.
Klik op het tabblad ontwikkelaars in de groep besturingselementen op de Keuzelijst word met invoervak inhoud of Inhoudsbesturingselement voor vervolgkeuzelijsten.
Zorg dat de cursor in de linkerbovenhoek van de eerste kolom staat en selecteer word Invoegen Eindemarkeringen Kolommen.
Verwijder de bestaande afbeelding door op Verwijderen te klikken.U kunt tekst aan een Vorm toevoegen door op het object te dubbelklikken en te beginnen met typen.Vouw het papier weer open, om te zien waar alles staat.Bewerk de tekst van de tijdelijke aanduiding en maak de tekst.Als je het sjabloon nog niet hebt, dan zal Word het voor je downloaden.Typ een keuzemogelijkheid in het vak Weergavenaam, zoals Ja, Nee of Misschien.Als je 3 kolommen hebt, herhaal dit proces dan voor de tweede kolom.Tip: Het formulier voordat u het verspreidt testen.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap